Sky Art Pics Dronefotografie is in het bezit van de nodige vergunning (ROC-L, afgegeven door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) om commerciële vluchten uit te voeren. Hier ging een gedegen opleiding aan vooraf. Voorkom problemen en werk samen met een ervaren piloot die in bezit is van de vereiste vergunning.

 

“Als ik ooit reïncarneer, zou ik als vogel terug willen komen.”

Als hobbyfotograaf was ik als kind al bezig met het zoeken naar de juiste compositie van een foto; licht, voorgrond, object. Het moet kloppen!

‘Vroeger’  huurden fotografen een vliegtuigje om luchtfoto’s te maken vanaf grote hoogte. Als de windrichting goed was kon je vanuit een luchtballon leuke plaatjes schieten. De tijd van deze ‘lucky’ shots en dure projecten is voorbij.

Aangenaam, Bas Werry, creatief, ondernemend, op zoek naar die ‘andere’  foto of opname.

Het is uniek om de wereld van bovenaf te bekijken. Opdrachtgevers/klanten staan te popelen om op de tablet mee te kijken wat de drone ziet. En dat maakt het juist leuk om met Sky Art Pics Dronefotografie in zee te gaan.

Met professionele drones biedt Sky Art Pics Dronefotografie jou de mogelijkheid om heel gericht foto’s te laten maken van o.a. een fraai stadsgezicht, natuur, bedrijf, bruiloft, communie, evenement of een leuke familiefoto vanuit een bijzondere hoek.

Iedereen kan foto’s maken’. Dat klopt. Maar niet iedereen kan goede foto’s maken. Sky Art Pics Dronefotografie is altijd op zoek naar fraaie composities om unieke beelden te maken. Het onderwerp hoeft niet altijd in het midden van het beeld te staan. Een fraaie dronefoto moet niet per se vanaf een enorme hoogte genomen worden. Soms worden er foto’s gemaakt waarbij de drone zelfs lager vliegt dan waar bijvoorbeeld het bruidspaar of een object staat. In heuvelachtige omgeving kan dat! Op zoek naar dat speciale effect, spelen met de zon en lijnen die de natuur en de omgeving ons van bovenaf bieden, dat is mij uitdaging!

De drone, dus ook de camera, in een positie krijgen om een waanzinnige foto te maken, dat is waarmee Sky Art Pics Dronefotografie zich onderscheid.

 

Inspiratie dronefoto’s: